Siirry pääsisältöön

JT EMBLA OY

Tietoa meistä

JT EMBLA OY ON SUOMALAINEN YRITYS, JOKA ON ERIKOISTUNUT INTEGROITUJEN GRILLIPÖYTIEN MYYNTIIN & KEHITYKSEEN.

Intohimosta grillaamiseen

Grillipöytä.fi on tarina intohimosta luoda jotain uutta – intohimosta nauttia vapaa-ajasta ja viedä ideat seuraavalle tasolle.

Vuonna 2021 koronakriisin runtelemassa maailmassa pieni tapahtuma-alan yrittäjä kyllästyi toimettomuuteen ja päätti lähteä tekemään asialle jotain. Aikaisemmin ulkomaanmatkalta löytynyt idea ”palavasta” pöydästä oli kytenyt pinnan alla jo useamman vuoden.

Syntyi unelma Suomeen soveltuvasta ”liekehtivästä” ruokapöydästä, jonka äärelle kokoontua, istua yhdessä ja grillata samaan aikaan omia annoksiaan.

Unelma kiireettömästä vapaa-ajasta perheen, ystävien, ruoan ja juoman parissa

Oli siis aika ryhtyä puheista tekoihin. Erään suunnitteluviikonlopun jälkeen mukaan oli löytynyt myös toinen innostunut. Erinäisten kokeiluversioiden ja tuotekehittelyn kautta, tältä kaksikolta syntyi ensimmäinen ruokapöytä integroidulla hiiligrillillä.

Tällä hetkellä oma tuotantomme sisältää kahta eri mallista hiiligrillipöytää, joista on valittavana eri värejä. Kaikki tuotteemme tuotetaan 100 % uniikkina käsityönä kotimaisista raaka-aineista omilta pientuottajiltamme.