Siirry pääsisältöön

JT EMBLA OY

Tietoa meistä

JT EMBLA OY ON SUOMALAINEN YRITYS, JOKA ON ERIKOISTUNUT INTEGROITUJEN GRILLIPÖYTIEN MYYNTIIN & KEHITYKSEEN.

Intohimosta grillaamiseen

Grillipöytä.fi on tarina intohimosta luoda jotain uutta – intohimosta nauttia vapaa-ajasta ja viedä ideat seuraavalle tasolle.

Halusimme tuoda ensimmäisenä Euroopan markkinoille aasialaisesta ruokakulttuurista tutuksi tullut SOCIAL BBQ elämyksen, muokattuna kotimaiseen grillauskulttuuriin sopivaksi. Tavoitteenamme on edelleen olla edelläkävijänä sosiaalisen ruokakulttuurin murroksessa ja haluamme tuotteidemme avulla kannustaa ihmisiä lisäämään keskinäistä vuorovaikutusta.

ArvotTarinamme

Kotimaisuus ja vastuullisuus

Tuotamme kotimaisena käsityönä valmistettuja, yksilöityjä grillipöytiä asiakkaillemme. Tuotteemme ovat laadukkaita, joten ne kestävät käyttöä ja kulutusta.

Ekologisuus ja käytettävyys

Suosimme kotimaisia pientuottajia ja pyrimme tuotantoketjumme kaikissa vaiheissa ympäristöystävällisyyteen.

Sosiaalisuus

Sosiaalisuus ja yhdessä tekeminen ovat yrityksemme kantavia arvoja, jotka näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Meidän tarinamme

Unelma kiireettömästä vapaa-ajasta perheen, ystävien, ruoan ja juoman parissa

Vuonna 2021 koronakriisin runtelemassa maailmassa pieni tapahtuma-alan yrittäjä kyllästyi toimettomuuteen ja päätti lähteä tekemään asialle jotain. Aikaisemmin ulkomaanmatkalta löytynyt idea ”palavasta” pöydästä oli kytenyt pinnan alla jo useamman vuoden.

Syntyi unelma Suomeen soveltuvasta ”liekehtivästä” ruokapöydästä, jonka äärelle kokoontua, istua yhdessä ja grillata samaan aikaan omia annoksiaan.

Oli siis aika ryhtyä puheista tekoihin. Erään suunnitteluviikonlopun jälkeen mukaan oli löytynyt myös toinen innostunut. Erinäisten kokeiluversioiden ja tuotekehittelyn kautta, tältä kaksikolta syntyi ensimmäinen ruokapöytä integroidulla hiiligrillillä.

Tällä hetkellä oma tuotantomme sisältää kahta eri mallista hiiligrillipöytää, joista on valittavana eri värejä. Kaikki tuotteemme tuotetaan 100 % uniikkina käsityönä kotimaisista raaka-aineista omilta pientuottajiltamme.