Siirry pääsisältöön

GRILLIPÖYTÄ

terassipöytä ja grilli
-yhdessä-

GRILLIPÖYTÄ ON SUOMALAINEN INNOVAATIO, JOKA KOKOAA IHMISET SAMAN PÖYDÄN ÄÄREEN KOKKAILEMAAN, SYÖMÄÄN JA VIIHTYMÄÄN.

Liekehtivä terassipöytä-Intohimosta grillaamiseen

Terassipöytä ja grilli – kaikki yhdessä.

Grillipöytä on tarina intohimosta luoda jotain uutta – intohimosta nauttia vapaa-ajasta ja viedä ideat seuraavalle tasolle.

Grillipöytä on unelma kiireettömästä vapaa-ajasta perheen, ystävien, ruoan ja juoman parissa.
Intohimona kiireetön kokkaus ja yhdessä tekemisen hauskuus.
Ruokailun ja ruoan valmistuksen ei pitäisi olla suoritus, vaan nautinto. Rentoa, hauskaa, kiireetöntä yhdessäoloa ja tekemistä terassipöydän äärellä.

Grillipöydän tarina alkaa samalla tavalla kuin niin monen muunkin uuden innovaation syntytarina. Arjessa olemme usein törmänneet tietyntyylisiin grillaus / ruoanvalmistus haasteisiin.

  • Ystävät kylässä, sinä yksin  grillaamassa.
  • Grillaaja jää yksin ja vastuuseen, kun muut nautiskelevat, seurustelevat ja odottavat terassipöydän äärellä? Yrität sieltä grillin ääreltä osallistua keskusteluun, mutta huomaat sen olevan mahdotonta.
  • Ruoat valmistuvat eri aikaan: parsa on jo palanut, kun pihvi on vielä raakaa ja niin edelleen?
  • Miten kaikki tarvittava mahtuu järkevästi terassille
  • Kesäkauden kunkku: hiiligrilli, kaasugrilli kaikkiin kausiin. Entä terassipöytä ja savustin? Terassilämmittimestä puhumattakaan.
  • Kaikki se sotku grillauksen jälkeen.
  • Hiiligrillin tyhjentämisen haasteet.
  • Tilaa tarvitaan, mutta perinteiset pyöreät grillit vievät paljon tilaa ja optimaalinen grillausala on kuitenkin melkoisen pieni.

Näihin haasteisiin halusimme vastata ja siksi loimme grillauksen uuden ulottuvuuden: Terassipöydän, integroidulla grillillä.
Erinäisten prototyyppien ja tuotekehittelyn tuloksena, pystyimme taklaamaan nämä haasteet ja luomaan markkinoille uudenlaisen tavan nauttia yhdessäolosta ja grillaamisesta. Grillipöytä on laadukas ja tyylikäs terassipöytä. Pöytä, joka mahdollistaa grillauksen, savustamisen, hauduttamisen sekä terassin lämmittämisen tunnelman luojana pidentäen terassikelejä merkittävästi.
Haasteisiin vastaamisen lisäksi tuotekehittelyssä on ollut vahvasti läsnä arvolupaus laadusta ja käytettävyyden helppoudesta. Kaikki terassipöytä tuotteet ovat kotimaista käsityötä.

ArvotPöydän puheenvuoro

Kotimaisuus ja vastuullisuus

Tuotamme kotimaisena käsityönä valmistettuja, yksilöityjä grillipöytiä asiakkaillemme. Tuotteemme ovat laadukkaita, joten ne kestävät käyttöä ja kulutusta.

Ekologisuus ja käytettävyys

Suosimme kotimaisia pientuottajia ja pyrimme tuotantoketjumme kaikissa vaiheissa ympäristöystävällisyyteen.

Sosiaalisuus

Sosiaalisuus ja yhdessä tekeminen ovat yrityksemme kantavia arvoja, jotka näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Pöydän puheenvuoro

JOS PÖYTÄ OSAISI PUHUA, SE SANOISI:

Olen arrogantti narsisti:
Olemassaoloni perustana on blokata kaikki muut grillausturhakkeet terassilta ja saada teidät keskittymään ja käyttämään vain minua. Mielestäni minun lisäksi ette tule muuta tarvitsemaan. Haluan jakamattoman huomionne grillauksessa, savustuksessa, haudutuksessa sekä ruokailussa. Minussa yhdistyvät kaikki nuo asiat ja sen lisäksi minussa on myös niin paljon muuta hyvää, että unohtakaa muut ja keskittykää vain minuun.
Haluan että kokoonnutte minun ympärilleni syömään, kokkaamaan ja nauttimaan. Sen jälkeen tulette huomaamaan, että muita ette tule enää kaipaamaankaan.

Olen muutos:
Kun käytätte minua, ette halua enää viettää yksin aikaa grillin äärellä, vaan haluatte kaikki viettää aikaa minun kanssani. Edustan ruokakulttuurin muutosta. Unohtakaa Korean BBQ ja keskittykää luomaan uudenlainen Finnish BBQ kulttuuri. Jakamisen ruokakulttuuri on ollut maailmalla läsnä jo hyvin pitkään (Espanjan Tapakset, Kreikan Meze, Italian Antipasto, Korean BBQ. ym.)
Minun kanssani voidaan yhdessä lähteä luomaan tätä jakamisen ja yhdessä tekemisen kulttuuria myös suomalaiseen grillaukseen.

Olen yksilö:

Sukuni on todella iso ja monipuolinen. Osa meistä on tummia, osa vaaleita. Osa meistä on isoja, osa pieniä, jotkut meistä on suunniteltu mittatilaustyönä suoraan tarpeeseen. Jokainen meistä on kuitenkin uniikki yksilö. Meitä ei ole kahta samanlaista. Olemme kaikki kotimaisen käsityön tuloksia ja 100% suomalaisia. Meidät onkin merkitty sekä avainlippu tuotteiksi, että Suomalainen Design merkinnällä. Olemme laadukkaita pullukoita. Painomme kertoo sen, että emme ole mitään yhden kesän kulutustuotteita, vaan hankintoja, jotka on luotu kestämään. Minulla on painoa lähemmäs 130kg ja pikkuveljenikin paino ylittää 100kg.

Olen ylpeä:
Olen ylpeä ja oman arvontunteva yksilö. En missään nimessä ole markkinoiden halvin tuote. En myöskään ole kertakäyttöyhteiskunnan tuottama massatuote. Olen laadukkaan kotimaisen käsityön taidonnäyte. Minut on suunniteltu kestämään käyttöä, kulutusta ja Suomen säätä.

Olen kuin hyvä viini, ainoastaan paranen ikääntyessäni.

Olen hyvin ylpeä myös monipuolisuudestani. Vaikka olenkin laadukas grilli, niin minua käytetään paljon myös tyylikkäänä terassipöytänä.
Välillä hiiliastiani täytetään pelleteillä ja ihmiset kokoontuvat ympärilleni vaan lämmittelemään ja nautiskelemaan.
Toisinaan taas kanssani viihdytään pitkään erilaisten savustus ja haudutus asioiden parissa.
Ympärilleni on luotu Social BBQ tuoteperhe. Näiden minua varten suunniteltujen välineiden (plancha, puoliparilla, varrastelineet, savustuskupu, ym.) avulla monipuolisuuteni pääsee parhaiten esille. Puoliparillan avulla varmistutaan mm. siitä, että pienet grillausasiat eivät putoa ritilän välistä sisälleni sotkemaan minua. Monipuolisen planchan avulla kanssani on helppo valmistaa smash burgerit, pommes noisetit, lihat, pienet fingerfoodit, ym. Lisäksi plancha on mahdollista nostaa ylemmäs lämmöstäni, jolloin se toimii lämpölevynä, minne voi siirtää jo valmiiksi tulleet tuotteet odottamaan/ levähtämään.

Olen syy siihen, miksi aina on hyvä sää grillata.

Olen joustava:
Jauhomakkaroista sisäfileeseen, Souvlaki vartaista Wagyu lihoihin. Burgereista ankanrintaan. Tai vaikka pelkkää vegeä. Minulle sopii kaikki. Grillaa, paista tai savusta. Suorasta tulesta reverse searingiin. Nauti pelkästä avotulen tuomasta lämmöstä ja tunnelmasta, tai peitä minut liinalla ja kata päälleni sunnuntai brunssi.
Olen joustava ja sopeutuvainen. Kunhan kokoonnutte ympärilleni ja nautitte.

Olen helppo:
Kun minua on suunniteltu, lähtökohtana on pidetty laatua ja käytettävyyttä.
Minut on luotu kestämään säässä kuin säässä. minua ei tarvitse peitellä tai huputtaa. Nautiskelen ulkona terassilla niin kesät kuin talvetkin.
Käytön jälkeen monesti riittää, kun vaan pyyhitte kostealla rätillä jätöksenne minusta. Toki välillä kaipaan enemmän huomiotanne. Varsinkin keväisin nautin siitä, kun minua silitellään hiomapaperilla ja pintaani levitetään puu öljyä. Minussa on minimaalisen vähän puuruuveja, jonka ansiosta olenkin vakaa kuin kallio. En ala vuosienkaan kuluttua keikkumaan tai heilumaan.

En pidä epäsiisteydestä, hiili/ tuhkapölystä. Sisältäni löytyy hiiliastiat, jotka pois nostamalla niiden täyttämisen tai tyhjentämisen ajaksi pidät minut siistinä ja tyytyväisenä. Näiden astioiden avulla voitte myös päättää mitä osia minusta haluatte käyttää, yhtä tai useampaa.
Minulle optimoitujen sytytyspalojen ja brikettien kanssa käyttöni on nopeaa ja helppoa. Minuun ei tarvitse ruiskia mitään haisevia sytytysnesteitä. Olen vartissa valmis ja tarjoilen kerralla 2-3h laadukasta grillausaikaa.

Olen niin helppo, että kanssani jokainen voi olla oman elämänsä huippukokki.