Grillipöytä 4 + 2

2400,00 

Grillipöytä 4 + 2 hengelle. Tupeensahatusta massiivipuusta valmistetussa pöydässä on integroitu 2-osainen grillielementti. Jokainen elementti on mahdollista irrottaa helposti.

Tekniset tiedot:

Pöydän pintamateriaali: Tuppeen sahattu massiivipuu 50 mm x 350 mm (leveys + / – 30 mm)
Pöydän mitat: 175 cm x 107 cm (leveys + / – 30 mm)
Värivaihtoehdot: Kyllästämätön, tummanruskea, harmaa, kelohonka
Grilli: Osastoitu kaksiosainen grilli Grillausala: 95 cm x 24 cm (24 cm x 47 cm / osa)
Grillin materiaali: Kehys ruostumatonta terästä, muut osat hiekkapuhallettua, pulverimaalattua terästä.
Jalka: Hiekkapuhallettu, pulverimaalattu teräksinen U-jalka

Kysy lisää
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Tuotetiedot ja paloturvallisuus:

Grillisydämen ympärillä on kiinteä RST-kehys (ruostumaton teräs), jonka kanssa grilliosa upotetaan pöytään. RST-kehys on ainoa osa, joka on suoraan kosketuksissa puupintaan. Varsinainen grilliosa on 60 mm irti puusta ja on näin ollen paloturvallinen käyttää.

Lisäksi Grillin sisältä löytyy erilliset hiiliastiat, joihin hiilet lisätään. Astiat on toteutettu siten, että grillin ja hiiliastioiden väliin jää ilmarako estäen pöydän liian kuumenemisen. Liikuteltavat astiat myös helpottavat suuresti pöydän käyttöä, sekä hiilien tyhjennystä. Astioissa on kätevät nostokahvat, jonka avulla hiilien / tuhkan poisto on helppoa ja vaivatonta.

Grilli kuumenee käytössä paljon, mutta johtuen pöydän rakenteesta ja muotoilusta, ei kuumiin osiin ole suoraa kosketusta. Suosittelemme kuitenkin varovaisuutta. Kuumaa grilliä ei saa jättää ilman vartiointia esim. pienten lasten läheisyyteen.

 

Tekniikka ja kasaus:

Tuote toimitetaan osissa, mutta tuotteen kokoaminen on helppoa. Mukana tulevat selkeät kasausohjeet ja tarvittavat ruuvit, ym. kiinnikkeet. Pöytälevyihin on merkitty valmiiksi jalkojen paikat, sekä ruuvien kohdat. Kokoamisessa ruuvataan jalat ja tukiraudat kiinni pöytälevyyn ohjeiden mukaisesti. Itse grillisydän toimitetaan kokonaisena. Grillisydän upotetaan pöydän keskellä olevaan koloon. Grillisydän kiinnitetään päädyistä kierretangoilla kiinni sille kuuluviin tukirautoihin. Kierretangoissa on säätömutterit, joilla grillin korkeuden säätäminen pöydän tasolle on helppoa. Rakenteen ansiosta grillisydän on helppo nostaa pois paikalta esim. perusteellisempaa puhdistusta tai vaikka talvisäilytystä varten.